Referenties

Saskia is een enthousiaste, gedreven persoon. Ervaringsdeskundige op bestuurlijk niveau in de sport en in het bedrijfsleven. Een verbinder die goed anderen kan observeren en in hun kracht weet te zetten. Iemand met lef, energie en kennis van zaken.
Michael Hollander
Hollander Sport & Support
Saskia stelt de juiste vragen en gaat aan de slag om de vraag achter de vraag te achterhalen. Ze stelt zich ondersteunend op en als het moet neemt ze het initiatief. Goede teamspeler die zich bewust is van de doelstellingen van de opdracht.
Pascal Kamperman
Achterhoek in Beweging
Als onderdeel van het landelijke kernteam van adviseurs lokale sport heb ik Saskia leren kennen als iemand die dingen aan de gang brengt en zorgt dat ze worden afgemaakt. Saskia is een klasbak en ik beveel haar van harte aan als je als organisatie op wat voor manier dan ook vastloopt of nieuwe energie nodig hebt. Verwacht geen zachte hand, Saskia is duidelijk en direct, altijd respectvol, zeer gedreven en weet waar ze het over heeft. Mijn talent is niet om Saskia aan te bevelen op papier. Ik doe dat liever mondeling. Wil je dan ook weten of Saskia echt bij jouw vraag past? Bel dan gerust. 06-12718703
Job van Eunen
NOC*NSF/ Socratio